Ervaringen

Ervaringen

Bij mij heeft het een proces op gang gebracht om mijn blokkades, fysiek en mentaal, te doorbreken…. De klanken/ stem, werkte diep door en heeft bepaalde angsten van mij doorbroken, om te durven zijn WIE ik werkelijk ben. Ik begon weer te stromen en het gaf mij inzichten om weer verder te kunnen komen. Bewuster geworden stap voor stap, wat wel gepaard gaat met tranen, wat oké is, want het is voor mij los komen van oude patronen. Voor mij was het gaan herkennen en erkennen van bepaalde patronen en emoties en dan vervolgens loslaten. Bij mijn eerste sessie vond ik het moeilijk om mijn stem te laten horen, ik had moed nodig, maar bij een vervolgsessie durfde ik het wel! Doordat ik mijn STEM liet klinken gaf dit zo’n bevrijding ! NU durf ik te zingen…., te stromen en te zijn wie ik wil zijn en steeds meer in mijn kracht te blijven…..
Mijn gevoel zei me dat ik maar eens een bezoek aan Sandra moest brengen .Van Sjamanisme had ik wel gehoord maar dat was het dan ook. Goed gronden zonder schoenen is altijd belangrijk om contact te hebben met moeder aarde en vrijer bij jezelf te komen. Sandra pakte mijn voeten om dichter bij mijn gevoel te komen. Deze stroom was voel baar, ikzelf maak onbewust ook het liefst een eerste contact met iemands voeten als ik behandel. Het was dus ook zeer herkenbaar en als vanzelfsprekend. Het gaf een bepaalde rust en harmonie. Daarna begon Sandra met haar niet te evenaren stem geluid te maken, alsof je in een onmetelijk warm weids landschap gedragen en meegevoerd werd door haar stem daarbij nog ondersteund met haar trommel geluid. Dit gaat door je hele lijf heen, spontaan begon ik mijn armen te bewegen alsof ik alles van me af aan het schudden was, haar stem is zo krachtig dat je vanzelf ook geluiden gaat maken. (Achteraf moest ik denken aan de periode dat ik me niet top voelde en buiten of op stal hard ging zingen en in mijn jeugd uren aan het trommelen was, eigenlijk deed ik dit al van nature) Het is een bevrijdende gewaarwording die voor mij erg heftig overkwam, er gebeurd wel wat met je. Ik bedankte Sandra voor haar sjamaan ritueel dat zij mij geschonken had. Hetgeen Sandra tijdens deze sessie binnen kreeg over mij klopte volledig, het was een bevestiging voor mij. Ikzelf voelde, alsof mijn zijn ontladen en gewassen was, en wat Sandra binnen kreeg was hoe ik echt ben en wat er mee te doen en dat wil je natuurlijk niet aan iedereen kwijt.
Ik vind het mooi om terug te kijken op onze inleidende gesprekken. Hier kwam aan bod wat mijn eigen ervaringen zijn en mijn gebeurtenissen, die ik ervoer als obstakels in mijn leven. Voor mijzelf werd duidelijk, door jou werkwijze op welke plekken in mijn lichaam zich blokkades bevonden. Het heeft mij bewuster gemaakt van wat ik voel en waar ik dat in mijn lichaam voel. Voor mij stond de tijd even stil op dat moment, zonder dat het moest kwam ik tot andere inzichten, die maken dat ik in mijn leven andere keuzes maak als voorheen. De methode die je gebruikt, het werken met geluiden, maakt dat ik mij naar jou behandeling anders voel. Doordat ik nieuwe inzichten heb ontwikkeld, zie ik het minder als een obstakel en ga ik het langzaam beleven als een pionierstuin waar je opzoek moet naar je eigen essentie en je moet er dus steeds blijven werken. Ik merk, dat als ik afwijk van mijn eigen essentie, dat ik mij bewust wordt van mijn eigen onbewuste terugkerende patronen. Ik bedank je voor de fijne sessies.
Zonnige groet, Peter