Soulvoice

Alles in ons lichaam heeft een eigen klank en stem. Onze ziel heeft het verlangen vrij te bewegen en wil gehoord worden! Klank is vibratie en kan ons bevrijden, helen, ontroeren maar ook blokkades lostrillen in ons lichaam.

De soulvoice methode zet ik in bij mensen die vastlopen in oude pijn, woede of patronen die zich vast hebben gezet in het lichaam. De stem werkt rechtstreeks op de plek in het lichaam waar zaken vastzitten en is een intensieve manier van heling. Deze methode is niet voor iedereen een geschikte vorm, soms is er wat voorwerk nodig om de diepte te kunnen raken waar je naar op zoek bent.

De soul voice methode heeft veel Sjamanistische invloeden, Sjamanen gebruikten al heel vroeg de stem om verandering in bewustzijn van de ontvanger te bewerkstelligen. De stem helpt jou om in contact te komen met diepere lagen en eigen wijsheid. Het spreekt een eigen taal waardoor je voorbij het analyseren en willen begrijpen komt en zo verrast kan worden door wat verdriet of boosheid jou wil vertellen.

‘De menselijke stem is het meest krachtige instrument dat we tot onze beschikking hebben voor heling en om veranderingen in ons bewustzijn tot stand te brengen. Door de mogelijkheden van onze stem komen we tot bevrijding van ons volledige wezen en vinden we de weg naar onze bron van creativiteit’ Karina Schelde

Soul Voice® is een krachtige heling methode ontwikkeld door Karina Schelde.

*Hoe werkt dat dan zo’n Soulvoice sessie? Klik hier voor de trajecten die ik begeleid.

*Wil je meer weten over Soulvoice dan is hier en hier meer informatie te vinden.

 

Sandra Hilberink

Het boek "De Stem van je Ziel"

soulvoice website