Trajecten

Ik geef geen eenmalige sessies. Dat doe ik niet omdat mijn kracht bij het begeleiden van jouw proces ligt. Verandering ontstaat niet door met een toverstokje te zwaaien maar door het aankijken van jezelf, het doorvoelen van jezelf en het maken van keuzes. Zeker als je erg hardhoofdig bent en jezelf al heel veel verhalen hebt verteld over waarom je de dingen doet zoals je ze doet, heeft het tijd nodig om verandering door te voeren op mentaal en emotioneel niveau. Om jezelf weer toe te staan te voelen.  Als je voelt dat een traject je zou kunnen helpen bij jouw zoektocht dan kun je na de eerste sessie besluiten of je verder wilt. De eerste sessie is dus geheel vrijblijvend (maar niet kosteloos).  
Mensen die bij mij een jaartraining of workshop hebben gevolgd kunnen op zichzelf staande aanvullende sessies ontvangen. Ook als je al eerder bij mij bent geweest voor sessies dan kun je per keer kijken wat je nodig hebt, je hoeft dan geen traject in. 

Hoe werkt zo’n sessie dan? 

In mijn trajecten maak ik gebruik van ademwerk, lichaamswerk en Sjamanistische en Soul Voice®  technieken. Soms is het even zoeken wat voor jou de beste manier is om tot de kern te komen. Maar iedere vorm zal je helpen naar binnen te gaan naar jouw hulpvraag.  Ik doe geen praat ‘therapie’ omdat sommige blokkades in eerste instantie niet benaderd en verholpen kunnen worden door je hoofd.  Dat moet je lichaam dan ervaren en beleven om daarna ook je gedachtenpatronen die daardoor ontstaan zijn te onderzoeken.  

Huiswerk 

Vaak geef ik je huiswerk mee om te onderzoeken waar je staat met betrekking tot je hulpvraag. Dat kan je helpen om beter contact te maken met wat je wel en niet wilt en je verlangen voeden om los te laten of tot een verandering te willen komen.  Soms moet je eerst losweken of stilstaan bij je verdriet zodat het erkenning krijgt of heeft woede heel veel veiligheid nodig om er te mogen zijn.  ‘Mangs hef ’t tied nodig’. Je leest het al: als je besluit een traject in te gaan dan vraagt dat discipline en een gelofte naar jezelf.  

En dan?

Als je het traject hebt doorlopen en je voelt dat je niet klaar bent dan kun je uiteraard nog sessies bijboeken maar je hoeft dan niet een traject te volgen. Als je zo gegrepen bent door het werken met jouw stem dan kun je deelnemen aan de maandelijkse avond waarin we werken met de kracht van onze stem. Iedere avond heeft een ander thema zodat je de reikwijdte van je stem verder kunt ontdekken.  

Hoe lang duurt een traject? 

De sessies duren maximaal 1,5 uur. Een traject is mogelijk vanaf drie sessies maar ik bied ze ook aan per vijf of tien sessies. Het is mijn ervaring dat je vijf sessies nodig hebt om tot diepere lagen in jezelf te komen maar als jij voelt dat drie in eerste instantie genoeg is dan kan dat ook. 
De duur van het traject is dus afhankelijk van je doelstelling. Besluit je na de eerste sessie dat je niet verder wilt dan betaal je alleen voor die sessie.  
Twijfel je of wil je graag meer weten neem dan contact op.